Fjernvarme er aktuelt når:
Borettslag/sameieHar vannbåren varmeSkal fase ut oljefyring
NæringHar vannbåren varmeSkal fase ut oljefyring
Nybyggskal etableres, både til bolig- og næringsformål

Både nye og eksisterende bygg kan tilkobles fjernvarme og det er en fordel at det ligger i nærheten av eksisterende fjernvarmenett, samt innenfor konsesjonsområdet vårt. Eksisterende bygg bør ha vannbåren oppvarming fra før, men det finnes støtteprogrammer bl.a. fra Enova, som kan yte støtte til kunder som ønsker konvertering fra el-oppvarming til vannbåren oppvarming.

Våre kunder består av næringsbygg, offentlige bygg (skoler, barnehager osv.), idrettsbaner/svømmehaller og boliger. Det kan være aktuelt for tilkobling av større boligfelt i umiddelbar nærhet til fjernvarmenettet.

Hvordan koble seg til?

Våre leveringsbetingelser er i henhold til standardbetingelsene fra Norsk Fjernvarmeforening. Betingelsene gir informasjon om kjøp av fjernvarme, vilkår for tilknytning, og alminnelige leveringsbetingelse.

Les mer om leveringsbetingelser her.

Ikke fjernvarme der du er?

Selv om det ikke finnes fjernvarme der du er lokalisert, kan vi likevel levere varme til deg. Vi kan overta driften av varmekjeler i eksisterende bygg eller installere kjeler i nybygg frem til bygget er tilknyttet fjernvarme-nettet.